Om konceptet

Vi støtter det lokale foreningsliv

Baggrund

Når man selv er opvokset i en by, hvor foreningsliv og sammenhold er fundamentet i hverdagen, ved man hvor meget små investeringer og indsamlinger kan gøre for det lokale fællesskab.

Igennem flere år har jeg været aktiv i vores eget fodboldudvalg med fokus på ungdomsafdelingen. Derudover har jeg været involveret i hele vores eSport setup, hvor vi har samarbejdet med kommunen, skolen, ungdomsskolen samt idrætsforeningen for at få lokaler, økonomi og gear til at hænge sammen.
Og så er jeg selvfølgelig generelt meget aktiv inden for sport og foreningsliv i min hjemby.

Min helt store passion er at få ting til at ske og se unge mennesker blive glade for nyt. Vi lavede en byplakat i min egen by med ca. 2.000 indbyggere. Her kunne vi i løbet af en uge sælge 100 plakater. Det betød 10.000 kr. direkte ned i klubkassen. Disse penge blev brugt på nye fodbolde og kamptrøjer til et af ungdomsholdene.

Jeg ved hvor meget det betyder for de lokale ildsjæle, at børn, unge og voksne medlemmer får det maksimale ud af foreningslivet. Det har jeg sat mig for at hjælpe med i de danske småbyer, så der kommer lidt flere penge i kassen.

Praktik

Som forening løber I sådan set ikke nogen risiko, da I ikke lægger ud for nogen plakater, rammer eller designer.
Vi har forskellige grafikere tilknyttet, som kommer til at give et bud på netop jeres plakat.
Vi vil rigtig gerne have hjælp til ønsker til plakaten og evt. korrektur, hvis designeren ikke rammer plet i første omgang.


Jeres hjælp til salget:


1. Markedsføring– Måske bruger I Conventus eller lignende, og her er det rigtig fedt, hvis foreningen sender et link til medlemmerne samt en lille beskrivelse af, hvad man tænker at bruge nogle af pengene til. Derudover deler man typisk et billede af den endelige plakat med et link på Facebook, så den bredes ud så meget som muligt.


2) Afhentning af plakater– Det er super, hvis man kan afhente plakaterne hos jer – enten i hallen, cafeteriet eller lignende. Så sørger vi for at levere det korrekte antal plakater i ramme samt en liste over folk, som har betalt, så man kan krydse af ude hos jer.

Skriv til mig på info@byplakat.dk eller ring på +45 4217 4910 for mere information.